Bosszúból jeles

 • Teaching Mrs. Tingle
 • 1999
 • amerikai vígjáték, thriller
 • 96 perc

Ann Leigh Watson (Katie Holmes) világ életében mindig helyesen cselekedett. Egyetlen esélye, hogy szülővárosából valaha is kijusson, az iskola legjobb tanulójának járó ösztöndíj megszerzése. Ehhez már csak a történelem ötös hiányzik. Csupán egy bökkenő van: Mrs. Tingle (Helen Mirren), a történelem-tanárnő, aki idestova húsz éve terrorizálja a Grandsboro gimi diákjait. Ann Leighnek és két legjobb barátjának - akiket a hátuk mögött igazságtalanul csalással vádolnak - be kell bizonyítaniuk ártatlanságukat és meg kell találniuk a kivezető utat egy lehetetlen helyzetből. Az igazi móka azonban akkor kezdődik, amikor a három diáknak a saját szabályai szerint kell túljárniuk tanárnőjük eszén ...

Eredeti cím: Teaching Mrs. Tingle

Rendező: Kevin Williamson

Magyar mozi premier: 1999.12.23.

Ann Leigh Watson (Katie Holmes) világ életében mindig helyesen cselekedett. Egyetlen esélye, hogy szülővárosából valaha is kijusson, az iskola legjobb tanulójának járó ösztöndíj megszerzése. Ehhez már csak a történelem ötös hiányzik. Csupán egy bökkenő van: Mrs. Tingle (Helen Mirren), a történelem-tanárnő, aki idestova húsz éve terrorizálja a Grandsboro gimi diákjait. Ann Leighnek és két legjobb barátjának - akiket a hátuk mögött igazságtalanul csalással vádolnak - be kell bizonyítaniuk ártatlanságukat és meg kell találniuk a kivezető utat egy lehetetlen helyzetből. Az igazi móka azonban akkor kezdődik, amikor a három diáknak a saját szabályai szerint kell túljárniuk tanárnőjük eszén ... ... Teljes szöveg »

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

bezár