Nap nap után

 • Every Day
 • 2018
 • dráma, fantasy, romantikus
 • 97 perc

Rhiannon egy felejthetetlen napot tölt barátjával, aki korábban mindig is elhanyagolta őt. Másnap a srác nem emlékszik semmire, egy idegen pedig, aki csak "A"-nak hívja magát, mindent fel tud idézni, amit a lánnyal előző nap közösen csináltak. Ahogy Rhiannon a filmben fogalmaz: "Szerelmes vagyok valakibe, aki minden nap egy másik testben ébred. Mindig ugyanannyi idős, de kétszer sosem ugyanaz."

Eredeti cím: Every Day

Rendező: Michael Sucsy

Magyar mozi premier: 2018.03.22.

Rhiannon egy felejthetetlen napot tölt barátjával, aki korábban mindig is elhanyagolta őt. Másnap a srác nem emlékszik semmire, egy idegen pedig, aki csak "A"-nak hívja magát, mindent fel tud idézni, amit a lánnyal előző nap közösen csináltak. Ahogy Rhiannon a filmben fogalmaz: "Szerelmes vagyok valakibe, aki minden nap egy másik testben ébred. Mindig ugyanannyi idős, de kétszer sosem ugyanaz." ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem