Wonder Woman 1984

  • 2020
  • amerikai akció, kaland, fantasy

Diana, alias Wonder Woman egyedül éli a 80-as éveket, tudósként dolgozik, szabadidejében pedig gyanútlan járókelőket ment meg balesetektől, vagy épp egy rablás fegyveres támadóit szereli le. Egy nap felbukkan egy mágikus kő, amely bárki bármilyen kívánságát teljesíti, és mire Diana tudomást szerez róla, már rossz kezekbe került. A világnak ismét szüksége lesz Wonder Woman segítségére ...

Rendező: Patty Jenkins

Magyar mozi premier: 2020.12.26.

Diana, alias Wonder Woman egyedül éli a 80-as éveket, tudósként dolgozik, szabadidejében pedig gyanútlan járókelőket ment meg balesetektől, vagy épp egy rablás fegyveres támadóit szereli le. Egy nap felbukkan egy mágikus kő, amely bárki bármilyen kívánságát teljesíti, és mire Diana tudomást szerez róla, már rossz kezekbe került. A világnak ismét szüksége lesz Wonder Woman segítségére ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Gyűjtemények

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Podcast beszélgetések

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

  • age-cookies

    Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

    A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

  • Rendben
mi ez? bezár
  • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

csak egy reklám kösz nem