A szerelem illata

 • Love Hard
 • 2021
 • amerikai vígjáték, romantikus
 • 104 perc

Az internetes társkeresés lutri, amire a legjobb példa Natalie, akinek vicces vagy kínos randijai már egy külön rovatot kitesznek az újságnál, ahol dolgozik. Legújabb kiszemeltje maga az álompasi, akivel éjszakákat beszélnek át telefonon, majd a lány úgy dönt, hogy a közelgő karácsony a legjobb alkalom, hogy meglepje őt személyesen, 3000 km-t átutazva az országon. Érkezésekor azonban nem minden fogadja pontosan úgy, ahogy azt az interneten látta ...

Eredeti cím: Love Hard

Rendező: Hernan Jimenez

Az internetes társkeresés lutri, amire a legjobb példa Natalie, akinek vicces vagy kínos randijai már egy külön rovatot kitesznek az újságnál, ahol dolgozik. Legújabb kiszemeltje maga az álompasi, akivel éjszakákat beszélnek át telefonon, majd a lány úgy dönt, hogy a közelgő karácsony a legjobb alkalom, hogy meglepje őt személyesen, 3000 km-t átutazva az országon. Érkezésekor azonban nem minden fogadja pontosan úgy, ahogy azt az interneten látta ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

csak egy reklám kösz nem