Amikor a gonosz leselkedik

 • Cuando acecha la maldad
 • 2023
 • horror
 • 99 perc

Az Amikor a gonosz leselkedik egy argentin-amerikai, természetfeletti horrorfilm. A távoli faluban, ahol a történet játszódik, sürgősen szükség van egy ördögűzőre, mert egy szegény család férfitagját maga a gonosz szállta meg, és mindent megtesz, hogy megszülethessen. Ám puszta jelenléte is rémisztő dolgokat művel a helyiekkel, és minél nagyobbra nő, annál nehezebb menekülni előle.

Eredeti cím: Cuando acecha la maldad

Rendező: Demián Rugna

Magyar mozi premier: 2024.07.11.

Az Amikor a gonosz leselkedik egy argentin-amerikai, természetfeletti horrorfilm. A távoli faluban, ahol a történet játszódik, sürgősen szükség van egy ördögűzőre, mert egy szegény család férfitagját maga a gonosz szállta meg, és mindent megtesz, hogy megszülethessen. Ám puszta jelenléte is rémisztő dolgokat művel a helyiekkel, és minél nagyobbra nő, annál nehezebb menekülni előle. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem