Az 50 első randi

 • 50 First Dates
 • 2004
 • amerikai vígjáték, dráma, romantikus
 • 99 perc

Henry igazi nőcsábász, aki válogatott - és általában nem igaz - történeteivel minden lányt levesz a lábáról. Egy nap reggelizés közben meglát egy különleges lányt egy étteremben, akit megpróbál elcsábítani, sikerrel. Másnap ugyanott újra odamegy hozzá, ám ő nem ismeri fel, mint Harry később megtudja, rövidtávú memóriájának sérülése miatt. Harry fejébe veszi, hogy minden nap újra és újra meghódítja Lucyt, amíg belé nem szeret.

Eredeti cím: 50 First Dates

Rendező: Peter Segal

Magyar mozi premier: 2004.04.29.

Henry igazi nőcsábász, aki válogatott - és általában nem igaz - történeteivel minden lányt levesz a lábáról. Egy nap reggelizés közben meglát egy különleges lányt egy étteremben, akit megpróbál elcsábítani, sikerrel. Másnap ugyanott újra odamegy hozzá, ám ő nem ismeri fel, mint Harry később megtudja, rövidtávú memóriájának sérülése miatt. Harry fejébe veszi, hogy minden nap újra és újra meghódítja Lucyt, amíg belé nem szeret. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem