Az élet Ricardóéknál

  • Being the Ricardos
  • 2021
  • amerikai életrajzi, dráma

Az I Love Lucy egy amerikai sorozat volt az 1950-es években, melynek két főszereplője Lucille Ball és Desi Arnaz színészek voltak (filmbéli karakterük Lucy és Ricky Ricardo, innen a film címe), akik a valóságban is férj és feleség voltak. A film egyszerre nyújt betekintést kettejük magánéletébe, a sorozat készítésének kulisszái mögé, valamint hogy hogyan tudták ezek kihívásait összeegyeztetni.

Eredeti cím: Being the Ricardos

Rendező: Aaron Sorkin

Az I Love Lucy egy amerikai sorozat volt az 1950-es években, melynek két főszereplője Lucille Ball és Desi Arnaz színészek voltak (filmbéli karakterük Lucy és Ricky Ricardo, innen a film címe), akik a valóságban is férj és feleség voltak. A film egyszerre nyújt betekintést kettejük magánéletébe, a sorozat készítésének kulisszái mögé, valamint hogy hogyan tudták ezek kihívásait összeegyeztetni. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

  • age-cookies

    Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

    A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

  • Rendben
mi ez? bezár
  • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

bezár