Csillagainkban a hiba

 • The Fault in Our Stars
 • 2014
 • amerikai dráma, romantikus
 • 126 perc

Hazel Grace Lancastert, egy végstádiumú pajzsmirigyrákkal küzdő amerikai tinédzsert. Orvosa lelki önsegítő csoportba járásra buzdítja, ahová rendszeresen el is megy, bár nem nagy örömmel teszi. Ott ismeri meg Augustus Waterst, aki, bár már kigyógyult oszteoszarkómájából, fél lábát elveszítette. A fiú rögtön el is hívja fimet nézni Hazelt, aki megfogadja anya tanácsát, miszerint barátkoznia kell a korabeliekkel, és igent mond a programra. Innentől kezdődik kettőjük kapcsolata.

Eredeti cím: The Fault in Our Stars

Rendező: Josh Boone

Magyar mozi premier: 2014.06.05.

Hazel Grace Lancastert, egy végstádiumú pajzsmirigyrákkal küzdő amerikai tinédzsert. Orvosa lelki önsegítő csoportba járásra buzdítja, ahová rendszeresen el is megy, bár nem nagy örömmel teszi. Ott ismeri meg Augustus Waterst, aki, bár már kigyógyult oszteoszarkómájából, fél lábát elveszítette. A fiú rögtön el is hívja fimet nézni Hazelt, aki megfogadja anya tanácsát, miszerint barátkoznia kell a korabeliekkel, és igent mond a programra. Innentől kezdődik kettőjük kapcsolata. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem