Doctor Strange az őrület multiverzumában

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  • 2022
  • amerikai akció, kaland, fantasy

A Marvel-moziuniverzumban feltárul a multiverzum, és az MCU minden korábbinál tovább bővíti a határait. Elutazhatunk az ismeretlenbe Doctor Strange-dzsel, aki régi és új misztikus szövetségesekkel többféle észbontó és veszélyes alternatív valóságot is átszel a multiverzumban, miközben szembeszáll egy új, titokzatos ellenséggel.

Eredeti cím: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Rendező: Sam Raimi

Magyar mozi premier: 2022.05.05.

A Marvel-moziuniverzumban feltárul a multiverzum, és az MCU minden korábbinál tovább bővíti a határait. Elutazhatunk az ismeretlenbe Doctor Strange-dzsel, aki régi és új misztikus szövetségesekkel többféle észbontó és veszélyes alternatív valóságot is átszel a multiverzumban, miközben szembeszáll egy új, titokzatos ellenséggel. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Gyűjtemények

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Podcast beszélgetések

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

  • age-cookies

    Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

    A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

  • Rendben
mi ez? bezár
  • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem