Éjfélkor Párizsban

 • Midnight in Paris
 • 2011
 • spanyol-amerikai-francia vígjáték, fantasy, romantikus
 • 94 perc

Gil (Owen Wilson) és Inez (Rachel McAdams) jegyesek. A lány szüleivel Párizsba látogatnak, az apa üzleti ügyeit elintézendő. Időközben kiderül, hogy a pár nem egészen egymáshoz való. Gil esetleg Párizsban szeretne élni, és komoly íróvá válna, míg Inez vissza akar költözni az USÁ-ba. Gil szeret esőben sétálni, míg Inez nem. A történetben a fordulatot az hozza, hogy Gil felfedezi: pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy fiákerbe szállva időutazásban vehet részt, amely transzportálja az általa kedvelt 1920-as évekbe ...

Eredeti cím: Midnight in Paris

Rendező: Woody Allen

Magyar mozi premier: 2011.11.10.

Gil (Owen Wilson) és Inez (Rachel McAdams) jegyesek. A lány szüleivel Párizsba látogatnak, az apa üzleti ügyeit elintézendő. Időközben kiderül, hogy a pár nem egészen egymáshoz való. Gil esetleg Párizsban szeretne élni, és komoly íróvá válna, míg Inez vissza akar költözni az USÁ-ba. Gil szeret esőben sétálni, míg Inez nem. A történetben a fordulatot az hozza, hogy Gil felfedezi: pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy fiákerbe szállva időutazásban vehet részt, amely transzportálja az általa kedvelt 1920-as évekbe ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Gyűjtemények

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem