Spotlight: Egy nyomozás részletei

 • Spotlight
 • 2015
 • amerikai krimi, dráma, történelmi
 • 128 perc

A Boston Globe új főszerkesztője feladatul tűzi ki az újságíróknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során gyermekmolesztálással vádoltak meg egy katolikus papot. Az újságíró-stáb megdöbbentő tényekre bukkan a nyomozás során. Pedofília és homoszexualitás egész tárházával találkoznak, melynek során kiderül, hogy a szexuális zaklatásoknak nem csak egy áldozata van, s nem is egy elkövetője az egyház soraiban.

Eredeti cím: Spotlight

Rendező: Tom McCarthy

Magyar mozi premier: 2016.02.18.

A Boston Globe új főszerkesztője feladatul tűzi ki az újságíróknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során gyermekmolesztálással vádoltak meg egy katolikus papot. Az újságíró-stáb megdöbbentő tényekre bukkan a nyomozás során. Pedofília és homoszexualitás egész tárházával találkoznak, melynek során kiderül, hogy a szexuális zaklatásoknak nem csak egy áldozata van, s nem is egy elkövetője az egyház soraiban. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem