Vasököl

 • Real Steel
 • 2011
 • amerikai-indiai akció, dráma, családi
 • 127 perc

A nem túl távoli jövőben a boksz már nem hús-vér emberek küzdelme - a ringben 900 kilós, 4,5 méter magas robotok ütlegelik egymást. Hugh Jackman alakítja Charlie Kentont, akinek ígéretes ökölvívói pályáját éppen az acélharcosok megjelenése törte derékba. Amikor Charlie kénytelen beismerni, hogy karrierje végleg padlóra került, összeáll a fiával, akivel addig nemigen törődött. A srác segítségével akar megépíteni és kiképezni egy robotot, amellyel eséllyel indulhat a bajnoki címért.

Eredeti cím: Real Steel

Rendező: Shawn Levy

Magyar mozi premier: 2011.10.06.

A nem túl távoli jövőben a boksz már nem hús-vér emberek küzdelme - a ringben 900 kilós, 4,5 méter magas robotok ütlegelik egymást. Hugh Jackman alakítja Charlie Kentont, akinek ígéretes ökölvívói pályáját éppen az acélharcosok megjelenése törte derékba. Amikor Charlie kénytelen beismerni, hogy karrierje végleg padlóra került, összeáll a fiával, akivel addig nemigen törődött. A srác segítségével akar megépíteni és kiképezni egy robotot, amellyel eséllyel indulhat a bajnoki címért. ... Teljes szöveg »

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem