Különösen veszélyes bűnözők

  • Red Notice
  • 2021
  • amerikai akció, vígjáték, krimi

Nolan Booth műkincsekre szakosodott tolvaj a tekintélyes második helyet foglalja el az Interpol körözési listáján, John Hartley ügynök pedig mindent megtesz, hogy a következő rablásánál elfogja őt. Az akcióba azonban bekavar az Interpol "listavezetője", a Futó, aki megpróbálja besározni Hartley-t, így nem marad más választása, össze kell fognia Booth-szal, hogy ellopjanak egy értékes műkincset, majd tisztára mossa a nevét ...

Eredeti cím: Red Notice

Nolan Booth műkincsekre szakosodott tolvaj a tekintélyes második helyet foglalja el az Interpol körözési listáján, John Hartley ügynök pedig mindent megtesz, hogy a következő rablásánál elfogja őt. Az akcióba azonban bekavar az Interpol "listavezetője", a Futó, aki megpróbálja besározni Hartley-t, így nem marad más választása, össze kell fognia Booth-szal, hogy ellopjanak egy értékes műkincset, majd tisztára mossa a nevét ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Podcast beszélgetések

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

  • age-cookies

    Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

    A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

  • Rendben
mi ez? bezár
  • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

csak egy reklám kösz nem