Az éhezők viadala: Futótűz

 • The Hunger Games: Catching Fire
 • 2013
 • amerikai akció, kaland, sci-fi
 • 146 perc

Katniss és a társa, Peeta hazatérnek, miután hihetetlen nehézségek árán sikerült megnyerniük az Éhezők Viadalát. De kénytelenek hátrahagyni szeretteiket, hogy egy Győzelmi Körút során bejárják az összes körzetet. Útközben Katniss észreveszi, hogy forradalom van készülőben - amelyet talán éppen ő és Peeta indítottak el. A körút végén Snow elnök meghirdeti a hetvenötödik életre-halálra szóló viadalt, amely örökre megváltoztathatja Panemet.

Eredeti cím: The Hunger Games: Catching Fire

Rendező: Francis Lawrence

Magyar mozi premier: 2013.11.21.

Katniss és a társa, Peeta hazatérnek, miután hihetetlen nehézségek árán sikerült megnyerniük az Éhezők Viadalát. De kénytelenek hátrahagyni szeretteiket, hogy egy Győzelmi Körút során bejárják az összes körzetet. Útközben Katniss észreveszi, hogy forradalom van készülőben - amelyet talán éppen ő és Peeta indítottak el. A körút végén Snow elnök meghirdeti a hetvenötödik életre-halálra szóló viadalt, amely örökre megváltoztathatja Panemet. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem