Az éhezők viadala

 • The Hunger Games
 • 2012
 • amerikai akció, kaland, sci-fi
 • 142 perc

Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötli fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vallalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe. Katnissnek minden ügyességére szüksége lesz és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között.

Eredeti cím: The Hunger Games

Rendező: Gary Ross

Magyar mozi premier: 2012.03.22.

Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötli fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vallalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe. Katnissnek minden ügyességére szüksége lesz és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között. ... Teljes szöveg »

Szereplők

Előzetesek, videók

Kritikák, cikkek

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem