Mézengúz

 • Bee Movie
 • 2007
 • animáció, kaland, vígjáték
 • 91 perc

Barry más méh, mint a többiek. Tele van a potroha az örök mézesmázzal: kalandra vágyik. Világgá repül, és - amit eddig mézvadász még sosem tett - szóba áll egy emberrel. Vanessa, a virágáruslány rettenetes titkot árul el neki: az emberek megeszik a mézet! Elhatározza, hogy rendet tesz a Földön, és megállítja a mézbontó botrányt: de amikor sikerrel jár, rájön, hogy még sokkal nagyobb kulimászba keverte népét. Mit tehetne mást? Vanessa segítségével megpróbál rendet csinálni ...

Eredeti cím: Bee Movie

Magyar mozi premier: 2007.12.06.

Barry más méh, mint a többiek. Tele van a potroha az örök mézesmázzal: kalandra vágyik. Világgá repül, és - amit eddig mézvadász még sosem tett - szóba áll egy emberrel. Vanessa, a virágáruslány rettenetes titkot árul el neki: az emberek megeszik a mézet! Elhatározza, hogy rendet tesz a Földön, és megállítja a mézbontó botrányt: de amikor sikerrel jár, rájön, hogy még sokkal nagyobb kulimászba keverte népét. Mit tehetne mást? Vanessa segítségével megpróbál rendet csinálni ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

 • age-cookies

  Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

  A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

 • Rendben
mi ez? bezár
 • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem