Fargo

  • 1996
  • amerikai-angol krimi, dráma, thriller
  • 98 perc

A hó esik. Lankadatlan. Fehér az út. Fehér az ég. Minden fehér. Fényszórók a havas ködben. Jön egy ember. Tutyi-mutyi autókereskedő. Felesége egyszerű. Apósa kőgazdag. És rendkívül smucig. Embernek adóssága töménytelen. Pénze nincs. Terve viszont van. Titkos találkozó a semmi közepén egy bisztróban. Rosszfiúk megbízást kapnak. Egyszerű feleséget el kell rabolni. Váltságdíjat kell kérni apóstól. Após majd fizet. Gondok megoldódnak. Smucig após nem fizet. Rosszfiúk rosszalkodnak. Terhes rendőrnő nyomozni kezd. Ember ideges. Adósság van. Pénz nincs. A gondok pedig csak szállingóznak alá csendesen, mint megannyi hópihe, és betemetnek mindent, és mindenkit ...

Rendező: Joel Coen, Ethan Coen

Magyar mozi premier: 1997.02.27.

A hó esik. Lankadatlan. Fehér az út. Fehér az ég. Minden fehér. Fényszórók a havas ködben. Jön egy ember. Tutyi-mutyi autókereskedő. Felesége egyszerű. Apósa kőgazdag. És rendkívül smucig. Embernek adóssága töménytelen. Pénze nincs. Terve viszont van. Titkos találkozó a semmi közepén egy bisztróban. Rosszfiúk megbízást kapnak. Egyszerű feleséget el kell rabolni. Váltságdíjat kell kérni apóstól. Após majd fizet. Gondok megoldódnak. Smucig após nem fizet. Rosszfiúk rosszalkodnak. Terhes rendőrnő nyomozni kezd. Ember ideges. Adósság van. Pénz nincs. A gondok pedig csak szállingóznak alá csendesen, mint megannyi hópihe, és betemetnek mindent, és mindenkit ... ... Teljes szöveg »

Szereplők

Kritikák, cikkek

Podcast beszélgetések

Tetszett a film? Vagy az a tipikus "azért néztem meg, hogy másnak ne kelljen"? Mondd el másoknak is!

  • age-cookies

    Egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott, valamint sütiket használunk.

    A Filmlexikon böngészésével elfogadod ezeket. Részletek »

  • Rendben
mi ez? bezár
  • Ez a "telepítés" tulajdonképpen nem telepít semmit, semmihez nem fér hozzá a telefonon. A Filmlexikon logója egy indító ikonként fog megjelenni a menüben, ami a Chrome böngésző segítségével megnyitja a weboldalt. Miért jó ez? Egy kattintással elérhető a Filmlexikon, nem kell külön beírni a webcímet a Chrome-ba, illetve több látszik belőle, mert nincs ott a Chrome felső keresősávja.

Tárhely, VPS, domain köszi nem